top of page
Nadomestitev zoba z implantatom  1000€

Zobni implantat je vijak, ki nadomešča korenino zoba. Uspeh posega je visoko predvidljiv in je najboljša možnost za nadomestitev posameznega zoba.

Za nadomestitev manjkajočega zoba potrebujemo implantat, nosilec (abutment) in prevleko (krono).

  • Implantat je "vijak", ki nadomešča korenino manjkajočega zoba. 

  • Nosilec (abutment) je vmesni del, povezava med implantatom in prevleko. privijemo ga v implantat in nanj pritrdimo prevleko

  • Prevleka,  krona je umetni zob, del ki ima funkcijo in izgled zoba.

Cena vključuje implantat Neodent, originalni abutment in keramično prevleko ter vse potrebne postopke in materiale razen rtg diagnostike in morebitne dograditve kosti.

nadomestitev zoba z implantatom - implantat, abutment, prevleka
Zob implantat
Totalna proteza na dveh implantatih   2000€

Spodnja totalna proteza ima le poredkoma zadovoljivo stabilnost, tovrstne proteze težko nosimo ali pa sploh ne. Tudi pacienti, ki spodnjo totalno protezo dobro nosijo imajo s tako preotezo precej omejeno žvečno funkcijo.

Z implantati podprta spodnja proteza je v ustih popolnoma stabilna, zagotavlja zelo dobro žvečno funkcijo, izboljša govorno funkcijo, povrne naraven izgled obraza, samozavest 

Cenovno najugodnejši način nadomestitve vseh zob v spodnji čeljusti

Cena vključuje vsaditev dveh implantatov Neodent, izdelavo proteze z ulito kovinsko bazo s pritrdilnim sistemom Equator ter vse potrebne postopke in materiale razen rtg diagnostike in morebitne dograditve kosti.

proteza na dveh implantatih
Proteza dva implantata
All on 4   4200€

All on 4 je postopek oskrbe brezzobe zgornje ali spodnje čeljusti s fiksnim totalnim mostičkom na štirih implantatih. 

Z nagibom zadnjih implatatov se izognemo potrebi po časovno zahtevnih in dragih dograditvah kosti zaradi bližine živca spodaj ali velikosti sinusa zgoraj.

Pogosto omogoča takojšnjo fiksno-implantatno oskrbo pri pacientih, ki so že ali pa bodo v kratkem izgubili vse zobe.

Cena vključuje vsaditev štirih implantatov Neodent in izdelavo fiksnega privijačenega mostička ter vse potrebne postopke in materiale razen rtg diagnostike in morebitne dograditve kosti.

All on 4
All on four
bottom of page